Lodewijk en Annemieke in India

Afscheid van Allepey op naar Madurai

We hadden een geweldige en ontspannen tijd in Allepey in Kerela. Genoeg toersiten uit heel de wereld en alle leeftijden. Een nederlandse schrijver die zijn hele gebit in Goa heeft laten renoveren en nu even aan het bijkomen is. Een spaanse die vertalingen doet terwijl ze het hele jaar door de werled trekt. Een jong stel uit Bristol die hun banen op hebben gezegt en door India trekken totdat het geld op is. Een vrouw uit nieuw-Zeeland die als leerkracht met autistische kinderen werkt. 2 Indiers die gehuwd of getrouwd zijn met een Nederlandse vrouw. Geweldige avonden met gitaar zang, bier en plezier. En natuurlijk Ingrid die ook vakantie had genomen.

De Backwaters waren ook fantastisch. Kleine dorpjes rijstvelden en lekker stil op het water door kleine kanalen en grote meren. Samen met Ingrid, Oliver en Lisa uit Bristol.

Oudjaar vieren was een apparte beleving. Mathieu moest als DJ draaien in een upperclass hotel en had kaarten voor ons geregeld. Een feest met TV opnamen loterij en heel veel eten. De vrouwen zittend in de zaal met de kinderen, de mannen zuipen en dansen. Ingrid werd het toneel op gesleurd en Annemiek en Lisa durfde ook even te dansen. Iedereen filmen en foto's maken van de dansende vrouwen.

Het was ook weer goed om te gaan. Op naar Kochin om de nachtbus (smi-sleeper) te zoeken naar Madurai....

Reacties

Reacties

Marco

Gaat daar een beetje gitaar zitten spelen, en laat ons maar aanmodderen! Wil je wel es héél snel terug komen!

Veel plezier nog. Het is maar saai zonder tweede gitaar...

Gr Marco

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!